Ada Palas Hotel

({count} yorum)
Çekirge Mahallesi, 1 Murat Caddesi 21, Osmangazi, 16040 Bursa - Çekirge, Osmangazi, Bursa - Şehir merkezinde

Hakkında

Ada Palas Otel Bursa, konukseverliğiyle misafirlerin beğenisini kazanıyor. 100 yılı aşkın tarihiyle ziyaretçilerine ev sıcaklığı sunuyor. Yerli ve yabancı turistlere en iyi hizmeti vermeyi amaçlayan tesis, son derece lüks bir dizayna sahip. İş ve turistik amaçlı yapılan seyahatlerde gönül rahatlığıyla bu tesisi tercih edebilirsiniz.

Otel, ziyaretçilere farklı konaklama imkânları sunuyor. Tesiste tek, iki ve üç kişilik odalar mevcut. Bunun yanı sıra Ada Palas Otel Bursa termal banyolu odalarla rahatlığın tadını çıkarılabiliyor. Tesis, standart ve ekonomik odalarıyla dikkat çekiyor. 31 oda ve 62 yatak kapasitesine sahip otelde konforlu bir tatil deneyimleyebilirsiniz. Her odada televizyon, internet, minibar ve saç kurutma makinesi mevcut.

Tesis, konuklara farklı alanlarda yeme ve içme imkânı sunuyor. Ada Palas Otel Bursa kafeteryasında akşam yemeğinizi yiyebilirsiniz. Odada ya da dışarıda keyifli bir şekilde yemek yiyebilmek için paket servisten faydalanılabilir. Alkollü ve alkolsüz içeceklerinizi lobby ve cafe bardan alabilirsiniz.

Tesis, konuklara sağlık olanakları sunuyor. Ada Palas Otel Bursa VIP aile hamamında sevdiklerinizle keyifli vakit geçirebilirsiniz. Tesisin kaplıcasından yararlanarak günlük stresinizi üzerinizden atabilirsiniz.

Ada Palas Otel Bursa, 24 saat boyunca hizmet veren resepsiyona sahip. Danışmadan destek alarak emanet kasası, bagaj muhafazası ve vale park hizmetlerinden yararlanabilirsiniz. Tesisin çamaşırhane ve ütü hizmetleri ihtiyaç duyulduğunda kullanılabiliyor. İş seyahatine gelen bireyler otelin faks, fotokopi, tarayıcı ve yazıcı gibi imkânlarından faydalanabilir. Özel aracıyla seyahat eden bireyler tesis bünyesinde bulunan otoparkı tercih edebilir.

Ada Palas Otel Bursa, Çekirge semtinde yer alıyor. Bursa ovası manzaralı tesisten çıkıp şehrin otantik ve tarihî yerlerini gezebilirsiniz. Şehirdeki meşhur camileri, külliyeleri ve türbeleri ziyaret etmeniz mümkün. Hanlara ve müzelere giderek şehrin tarihini yakından öğrenebilirsiniz.

Ada Palas Otel Bursa’nın giriş saati 14:00, çıkış saati 12:00’dir. Bu tesis evcil hayvan kabul etmiyor.

Tesis Özellikleri

Oda Servisi
Yetişkin Oteli
Yazıcı
Tavla
Bar
Cafe & Bar

Sıkça Sorulan Sorular

hotel