Özbudak Termal Otel

({count} yorum)
Esentepe Mah.kesgin Cad.no:20 Gazlıgöl / Afyonkarahisar - İhsaniye, Afyon
No Media

Hakkında

Afyon’un İhsaniye ilçesinde yer alan Sefa Termal Tatil Köyü And Spa, sağlıklı ve huzurlu bir tatil deneyimi vadediyor. Gazlıköy mevkiinde konumlanan Sefa Termal Tatil Köyü And Spa, tam teçhizatlı konaklama birimleriyle üstün bir hizmet veriyor.

Deluxe Oda konsepti ile hizmet veren Sefa Termal Tatil Köyü And Spa’nın tüm odalarında telefon, kablo kanalları, uydu kanalları, düz ekran televizyon, şifonyer, makyaj masası, temizlik ürünleri, oturma grubu, çalışma masası, ısıtma, termal havuz, dolap, havlu seti, ücretsiz banyo malzemeleri, saç kurutma makinesi, terlik, duşlu ve mutfak bulunuyor.

Sefa Termal Tatil Köyü And Spa’da balayı çiftlerine özel olarak odaya sabah kahvaltısı servis ediliyor. Bunun yanı sıra otelde restoran ile birlikte kafeterya da mevcut.

Sefa Termal Tatil Köyü And Spa’da özel sigara içme alanı, konferans salonu, aile odaları, oyun odası, mescit, asansör, okey takımı, langırt, satranç, tavla, sigara içilmeyen odalar, engelli odaları, termal banyolu odalar, kafeterya, restoran ve spa gibi olanaklar bulunuyor.

Sefa Termal Tatil Köyü And Spa’nın resepsiyonu gün boyunca hizmet veriyor. Resepsiyonda araba kiralama, tur masası, bilet servisi, özel check-in/-out, günlük temizlik hizmeti, hızlı check-in/-out, valiz dolabı ve bagaj muhafazası bulunuyor. Ütü hizmeti ile çamaşırhane de otel bünyesinde yer alıyor.

Sefa Termal Tatil Köyü And Spa; 26 Ağustos Tabiat Parkı’na 19.7 km, Afyonkarahisar Kalesi’ne 20.2 km, Cumhuriyet Meydanı’na 13.4 km, Zafer Müzesi’ne 20.2 km, İstiklal Tanıtım Merkezi’ne 19.8 km, Afyonkarahisar Müzesi’ne 21 km, Afyonkarahisar Gastronomi Konağı Müzesi’ne 20 km uzaklıkta. Otel; Süleyman Demirel Havalimanı’na 120 km, Zafer Havalimanı’na ise 38 km mesafede.

Sefa Termal Tatil Köyü And Spa’ya 11:00’den sonra giriş yapabilirsiniz. Otelden ayrılma zamanı ise 13:00’tür. Sefa Termal Tatil Köyü And Spa, evcil hayvan kabul etmiyor.

Havuz belirli bir süre kapalıdır.

Tesis Özellikleri

24 Saat Açık Resepsiyon
Restoran
Transfer Servisi (Ücretli)
Dağ Manzarası
Yetişkin Oteli
Oda Servisi

Deluxe Daire

Deluxe Daire

Deluxe Flat

Deluxe Flat

Deluxe

Deluxe

1+1 Apart Daire

1+1 Apart Daire

Lüks Dört Kişilik Oda

Lüks Dört Kişilik Oda

Lüks Çift Kişilik Oda

Lüks Çift Kişilik Oda

Lüks Üç Kişilik Oda

Lüks Üç Kişilik Oda

Lüks Oda

Lüks Oda

Lüks Tek Kişilik Oda

Lüks Tek Kişilik Oda

Lüks (Oda)

Lüks (Oda)

Lüks Çift Kişilik (Oda)

Lüks Çift Kişilik (Oda)

Lüks Dört Kişilik (Oda)

Lüks Dört Kişilik (Oda)

Flat-One Bedroom, Garden View, With Balcony

Flat-One Bedroom, Garden View, With Balcony

Sıkça Sorulan Sorular

hotel