Yücel Hotel

({count} yorum)
Foça, 1101. Sk. No:12, 48300 Fethiye/Muğla - Fethiye, Muğla - Şehir merkezinden 3,8 km

Hakkında

Fethiye Yücel Hotel, Çalış Plajı'nda denize sıfır konumda bulunuyor. Özel olarak dekore edilmiş 40 oda ve 2 apartla misafirlerine hizmet veriyor. Deniz ve doğa manzarası olanağı sunan otelde, aile ve arkadaşlarınızla tatil yapabilirsiniz. Ayrıca engelli oteli olarak uygun bir seçenek arayanlar, tesisi tercih edebilir.

Tesis, standart odalarıyla misafirlerine rahat ve konforlu bir konaklama sağlıyor. Fethiye Yücel Hotel; ücretsiz Wi-Fi, klima, televizyon, farklı yatak seçenekleri ve manzaralı balkon alternatiflerine sahip. Sigara içilmeyen odalarda, 6 yaşına kadar 1 çocuk ücretsiz olarak konaklayabiliyor.

Otel, oda kahvaltı olarak hizmet veriyor. Sabah kahvaltısı saat 08.00-10.00 arasında veriliyor. Bunun dışında Fethiye Yücel Hotel restoran seçeneğini, öğle ve akşam yemekleri için tercih edebilirsiniz. Restoranda bebek sandalyesini kullanmanız mümkün. Bunlara ek olarak havuz bar ve odaya yemek servisi olanaklarını da değerlendirme şansınız bulunuyor.

Fethiye Yücel Hotel açık yüzme havuz olanağıyla yetişkin ve çocuklar için ideal. Gün boyu havuzda yüzebilirsiniz. Buna ek olarak halka açık plajda ücretsiz şemsiye ve şezlong hizmetinden faydalanabilirsiniz. Ayrıca aileniz veya arkadaşlarınızla keyifli vakit geçirmek için tavla aktivitesini de değerlendirme şansınız bulunuyor.

Fethiye Yücel Hotel, 24 saat açık otopark, bilet ve tur masası desteğiyle müşterilerin ihtiyaçlarını karşılıyor. Otelin bir diğer olanağı olan hızlı check-in/check-out hizmeti, işlemlerinizi kısa sürede tamamlamanız için destek veriyor. Tesis bünyesinde ücretsiz otopark olanağı da mevcut. Ayrıca dilerseniz vale park seçeneğini de kullanabilirsiniz.

Otel, Fethiye'ye 5, Ölüdeniz'e 15 ve otogara 6 km mesafede bulunuyor. Tesisle Dalaman Havaalanı arası sadece 50 km. Havalimanına ulaşım için ücretli servis olanağından faydalanabilirsiniz.

Misafirlerin tesise giriş saati en erken 13.00, çıkış saati ise en geç 11.00 ve öncesi olarak belirtiliyor. Fethiye Yücel Hotel bünyesinde evcil hayvan konaklamasına izin verilmiyor.

Tesis Özellikleri

Açık Havuz
Restoran
Klima
Vale (Ücretli)
Yazıcı
Emanet Kasası

Standart Oda

Standart Oda

Standart Oda (3 Kişilik)

Standart Oda (3 Kişilik)

Standart Iki Ayrı Yataklı Oda

Standart Iki Ayrı Yataklı Oda

Standart Oda (1 Kişilik)

Standart Oda (1 Kişilik)

Standart Oda, Kısmi Deniz Manzaralı (3 Kişilik)

Standart Oda, Kısmi Deniz Manzaralı (3 Kişilik)

Standart Oda, Kısmi Deniz Manzaralı

Standart Oda, Kısmi Deniz Manzaralı

Standart Tek Kişilik Oda (1 Kişilik)

Standart Tek Kişilik Oda (1 Kişilik)

Standart Oda (1 Kişilik, Mutfaksız)

Standart Oda (1 Kişilik, Mutfaksız)

Standart Oda (Mutfaksız)

Standart Oda (Mutfaksız)

Sıkça Sorulan Sorular

hotel