Agora Boutique Hotel & Bistro





İstanbul Sultanahmet’te bulunan Agora Boutique Hotel x Bistro, bölgeye gelen konuklarına rahat ve ev sıcaklığında bir ortam sunuyor. Söz konusu butik otel, alt katında bir bistroya sahip. Turistik yerlere yürüme mesafesinde bulunan tesis, kültürel geziler yapmak için ideal bir konumda bulunuyor.
Bahsi geçen otel, farklı kişi sayılarına hitap eden odaları sayesinde beklentileri karşılıyor. Standart, ekonomik, deluxe süit, twin ve bağlantılı aile odası olarak sıralanan konaklama tiplerinden kendinize uygun olanı bulmanız son derece kolay olacak! Tüm odalarda ücretsiz kablosuz internet, uydu alıcılı TV, klima, minibar ve buklet seti bulunuyor.
Ahşap mobilyalar kullanılarak tasarlanan çatı katında her sabah kontinental kahvaltı servisi yapılıyor. Agora Boutique Hotel x Bistro teras, Prens Adaları ve Marmara Denizi görerek bir şeyler yiyip içmenize olanak tanıyor. Teras bölümünün, sevdiklerinizle hoş sohbetler etmek için güzel bir ambiyansı var. Agora Boutique Hotel x Bistro deniz manzarası, geceleri size unutulmaz bir görünüm kazanıyor.
Agora Boutique Hotel x Bistro Sultanahmet, turistik yerlere yürüme mesafesinde bulunuyor. Otelin, yakın bir noktada günlük 10 Euro ücreti olan bir otoparkı var. Agora Boutique Hotel x Bistro otopark, rezervasyon yapılarak kullanılabiliyor. 24 saat resepsiyon hizmeti sunulan bu tesiste, güler yüzlü personel ihtiyaçlarınızı karşılıyor.
Atatürk Havalimanı’na 18 km mesafede konumlanan otel, ücretli transfer servis hizmeti sunuyor. Sultanahmet Camii, Ayasofya, Yerebatan Sarnıcı ve Gülhane gibi popüler destinasyonlar tesise yürüme mesafesinde bulunuyor. Bu sayede, hızlı bir şekilde tarihi yarımadayı dolaşmanız mümkün. Üstelik otele 2 dk uzaklıkta tramvay ve metro bulunuyor.
Evcil hayvana izin verilmeyen bu otele giriş işlemleri öğleden sonra gerçekleştiriliyor. Çıkış işlemlerinin saat 11.00 öncesinde tamamlanmış olması gerekiyor.
Tesis Özellikleri
Standart Oda

(3 Kişilik, Kanepe)

(3 Kişilik)

Aile Bağlantılı Odası (Kanepe)

Deluxe Oda
/turkiye/istanbul/fatih/agora-boutique-hotel-1453784865.png)
Deluxe Oda (4 Kişilik)
/turkiye/istanbul/fatih/agora-boutique-hotel-235163874.png)
Deluxe Oda, Deniz Manzaralı
/turkiye/istanbul/fatih/agora-boutique-hotel-1504865457.png)
Classic Suit Oda
/turkiye/istanbul/fatih/agora-boutique-hotel-75919630.png)
Ekonomik Oda
/turkiye/istanbul/fatih/agora-boutique-hotel-1423399.jpg)
Deluxe Oda

Deluxe Oda (4 Kişilik)
/turkiye/istanbul/fatih/agora-boutique-hotel-235163874.png)
Aile Bağlantılı Odası

(Kanepe)

Aile Odası

Ekonomik Oda

Luxury Oda

Aile Odası (Kanepe)

Aile Odası (1 Kişilik)

Benzer Oteller
-
The Print House HotelTürkiye, İstanbul, Fatih, Sultanahmet7.4 Normal (26 yorum)
-
Cheers LighthouseTürkiye, İstanbul, Fatih, Sultanahmet7.5 İyi (20 yorum)
-
Divas HotelTürkiye, İstanbul, Fatih, Sultanahmet7.5 İyi (81 yorum)
-
The SunriseTürkiye, İstanbul, Fatih, Sultanahmet7.4 Normal (25 yorum)
-
Good Night Hotel İstanbulTürkiye, İstanbul, Fatih, Sultanahmet7.5 İyi (25 yorum)
-
Cheers HostelTürkiye, İstanbul, Fatih, Sultanahmet9 Muhteşem (8 yorum)
-
Fors Hotel SultanahmetTürkiye, İstanbul, Fatih, Sultanahmet8.9 Müthiş (65 yorum)
-
Stone Hotel İstanbulTürkiye, İstanbul, Fatih, Sultanahmet7 Normal (52 yorum)
-
A'la Sofia HotelTürkiye, İstanbul, Fatih, Sultanahmet8.2 Çok iyi (11 yorum)
-
Bucoleon HotelTürkiye, İstanbul, Fatih, Sultanahmet7.4 Normal (8 yorum)