Çiftlik Butik Hotel

({count} yorum)
Ciftlik Mahallesi, Ali ören Sancak Mevkii, 1603 Cesme - Çiftlikköy, Çeşme, İzmir

Hakkında

Çiftlik Butik Otel, sizi büyüleyici deniz manzarasıyla çevrili ekolojik bir rüyaya davet ediyor. Tesis, bahçesinde yetiştirilen lezzetli sebze meyvelerle konuklarına konforlu ve şık bir köy hayatı yaşatıyor. Her sabah Çeşme'de uyanmak ve kendinizi ayrıcalıklı hissetmek için bu otel ideal bir seçim.

Çiftlik Butik Otel, tatil beklentinizi karşılayacak standart odaları ile hizmet veriyor. Bu yaşam alanlarının tamamı iki kişilik kapasitede. Klima, saç kurutma makinesi, kablosuz internet, televizyon ve uydu kanalları bütün odalarda mevcut.

Tesiste, yöresel ürünlerden oluşan kahvaltı, her sabah misafirlerini bekliyor. Çiftlik Butik Otel, barbekü olanağıyla da midenizi fethetmeye gönüllü. Çeşitli içeceklerin tadını çıkarabileceğiniz bir kafeterya da tesiste mevcut. Çiftlik Butik Otel'in havuz barı, size güneşin tadını çıkarırken lezzetli kokteylleri deneyimleme imkânı sunuyor.

Otelde, güneşin keyfini sürerken Ege rüzgarlarının teninize dokunacağı bir teras bulunmakta. Çiftlik Butik otel, havuz ve botanik bahçesinin yan yana olmasıyla çifte huzur yaşatıyor. Bu ortam, konfor hissini ve doğaya dönüş huzurunu aynı anda sağlıyor.

Tesiste misafirlerin kullanımına sunulmuş bir otopark yer almakta. Çiftlik Butik Otel, diğer konuklarla sosyalleşebileceğiniz bir televizyon odasına da sahip. Resepsiyon bölümünde ise hızlı giriş-çıkış işlemlerinizi yaptırabilirsiniz.

Çiftlik Butik Otel, İzmir Adnan Menderes Havalimanına 104 km'lik bir mesafede konumlanıyor. Çeşme Otogarı ile tesis arasında ise yalnızca 6 km'lik uzaklık bulunmakta. Otel, havaalanına servis ve transfer olanağı sağlıyor.

Tesis, evcil hayvan kabul etmiyor. Çiftlik Butik Otel, her gün saat 14.00 itibariyle müşterilerini kabul etmeye başlıyor. Tesisten çıkış işlemlerinin ise saat 12.00'ye kadar yapılması gerekiyor.

Tesis Özellikleri

Yazıcı
Bahçe Manzarası
Güneşlenme Terası
Barbekü
Banyo

Superior Oda, Bahçe Manzaralı

Superior Oda, Bahçe Manzaralı

Ekonomik Oda, Kara Manzaralı

Ekonomik Oda, Kara Manzaralı

Standart Oda, Kara Manzaralı

Standart Oda, Kara Manzaralı

Deluxe Oda, Havuz Manzaralı

Deluxe Oda, Havuz Manzaralı

Sıkça Sorulan Sorular

Kültür ve Turizm Bakanlığı - Tesis İzin Belge No: 2022-35-0677
hotel