Erta Soyak Hotel





Bursa ilinin Uludağ ilçesinde 1. Bölgede bulunan Erta Soyak Otel Uludağ yamaçlarında yer alıyor ve bir kayak oteli olarak konuklarına konfor sunuyor.
Toplamda 41 odaya sahip olan Erta Soyak otel içerisinde 2-3-4-5 kişilik standart odalar bulunuyor. Odaların hepsinde ve de genel mekanlarda kablosuz internet erişimi bulunmaktadır. Ayrıca tüm odalarda ziyaretçilerin kullanabilmesi için emanet kasa, TV, telefon gibi eşyalar yer almaktadır. Tüm odalarda merkezi ısıtma ve laminat parke mevcut. Odalarda sigara içilmesi yasaktır.
Ertak Soyak Otelde misafirler tam pansiyon konaklama tipinden faydalanıyorlar. Açık büfe sabah kahvaltısı 07:30 – 10:00 saatleri arasında ve öğle yemeği saat 12:30 – 14:00 saatleri arasında veriliyor. Ziyaretçilerin akşam yemeği ve gece çorbası opsiyonları da bulunmakla beraber bu lezzetlerden ana restoranda faydalanılabiliyor. Bunların dışında 17:00 – 17:30 saatleri arasında lobide kahve molası ve saat 10:00 – 00:00 saatleri arasında da soft içecek oluyor. 5 çayı, çorba saati ve yemek saatlerindeyse alkolsüz içecekler ücretsiz servis ediliyor.
Konaklayanlar Ertak Soyak Otelin hem ücretli hem de ücretsiz imkanlarından yararlanıyorlar. Ücretsiz aktiviteler arasında tv salonu, resepsiyon hizmeti, bagaj odası yer alırken ücretli aktiviteler arasında doktor, lobi bar, telefon ve faks hizmeti, kiralık kayak malzemeleri, çamaşırhane, oda servisi, türk kahvesi ve skipass, ATV motor ve kayak ekipmanlarını kiralama, kayak dersi, snowboard dersi, kar motoru kiralama, ATV, kayak okulu, kayak odası ve alkollü içecekler yer alıyor.
Ertak Soyak Otel Bursa Yenişehir havaalanına 90 km, İstanbul Havaalanına da 122 km mesafede bulunuyor. Otelden Ulu Camiye 7 dakika, Osman ve Orhan Gazi Türbelerine 2 dakika, Bursa Saat Kulesine 3, Bedesten Kapalı Çarşıya da yürüyerek sadece 6 dakika yol gitmek gerekiyor. Kayak merkezine 40 metre yakınlıkta olması misafirlere çok büyük avantaj sağlıyor.
Otele giriş saati 14:00, çıkış saati ise 12:00’dir. Son olarak, otelde evcil hayvan barınamıyor. 1 yaşına kadar olan bebekler otelde ücretsiz bir şekilde konaklayabiliyorlar. Ayrıyetten, her bir aile için, 11 yaşına kadar olan 1 çocuk da ücrete tabi tutulmuyor.
Tesis Özellikleri
Standart Oda

Ekonomik Oda

Premium Oda

Modern Floor

Standart Oda, Kara Manzaralı

Standart Oda, Dağ Manzaralı

Elit Oda

Standart Oda (3 Kişilik)

Large Oda

Benzer Oteller
-
Beceren Otel Uludağ8.2 Çok iyi (54 yorum)
-
Parnassius Hotel UludağTürkiye, Bursa, Osmangazi, Uludağ7.6 İyi (55 yorum)
-
Uslan Hotel Uludağ7.8 İyi (26 yorum)
-
Bof Hotels Uludağ Ski & Luxury Resort9 Muhteşem (42 yorum)
-
Hotel Genç Yazıcı8.4 Çok iyi (52 yorum)
-
Lotus Park HotelTürkiye, Bursa, Osmangazi8 Çok iyi (138 yorum)
-
Grand Bursa HotelTürkiye, Bursa, Osmangazi8 Çok iyi (255 yorum)
-
Grand Heykel HotelTürkiye, Bursa, Osmangazi7.6 İyi (302 yorum)
-
Kutlucan OldtownTürkiye, Bursa, Osmangazi9.1 Muhteşem (152 yorum)
-
İbis BursaTürkiye, Bursa, Osmangazi8.2 Çok iyi (529 yorum)