Adrasan River Hotel

({count} comment)
Karsiyaka Mahallesi, 241 Sokak 16, Sarikavak Caddesi, 07400 Adrasan - Adrasan, Kumluca, Antalya
Ministry of Culture and Tourism - Facility Permit Number: 2022-7-0481

About

Akdeniz’in incisi Antalya’da yer alan Adrasan River Hotel, deniz kıyısındaki konumu ve huzurlu atmosferi ile misafirlerine unutulmaz bir tatil deneyimi sunuyor.


Tesiste 2 tip konaklama birimi yer alıyor. Bu birimler 3 misafir konaklama kapasitesine sahip olan standart oda ve çift kişilik standart oda seçeneklerinden oluşmaktadır. Oda seçeneklerinin tamamında banyo, saç kurutma makinesi, havlu seti, dolap, klima, sivrisinek teli, ütü olanakları, makyaj masası, düz ekran televizyon, uydu kanalları ve kablosuz internet bağlantısı yer almaktadır.


Kahvaltı dahil ve yarım pansiyon hizmeti veren otelde konaklayan misafirler, güne her sabah 08.30 ve 10.30 saatleri arasında servis edilen açık büfe kahvaltı ile başlamaktadır. Yarım pansiyon konseptinde her akşam 19.30 ve 21.30 saatleri arasında set menü servisi yapılmaktadır. Dilerseniz otelde konaklarken gün boyu hizmet veren cafe bar, bar ve alakart restoranda yer alan farklı lezzetleri de tadabilirsiniz.


24 saat boyunca açık olan resepsiyon bölümünden günlük oda temizliği, tur masası ve hızlı giriş çıkış işlemleri gibi pek çok farklı konuda yardım talebinde bulunabilirsiniz. Özel aracınızı tesis dışındaki ücretsiz halka açık otoparkta muhafaza edebilirsiniz.


Adrasan River Hotel; Olimpos’a 9 kilometre, Rhodiapolis Antik Kenti’ne 19,6 kilometre, Phaselis Antik Kenti’ne 25 kilometre, Limyra Antik Tiyatrosu’na 26,5 kilometre mesafededir. Otel, Antalya Uluslararası Havalimanına 73,3 kilometre uzaklıktadır. Tesise ücretli havalimanı servisi veya ücretli transfer servisi seçeneklerinden birini tercih ederek ulaşım sağlayabilirsiniz.


Tesise en erken giriş saati 14.00, tesisten en geç çıkış saati ise 12.00 olarak belirlenmiştir. Tesise evcil hayvan kabul edilmemektedir.


Facility Features

Cafe & Bar
River Bank
Reception
Boat Tour
Fishing Possibility

Standard Room, Garden View (Without Kitchen)

Standard Room, Garden View (Without Kitchen)

Family Bungalow Room, Garden View

Family Bungalow Room, Garden View

Family Suite Room, Garden View

Family Suite Room, Garden View

Frequently Asked Questions

hotel