Hanole Guest House

({count} comment)
Hamdibey MahKaymakam Ibrahim Ethembey CadNo:14 - Ayvalık, Balıkesir

About

Hanole Guest House; Kuzey Ege’nin incisi Ayvalık’ın tarih kokan sokaklarında yer alan 5 odalı bir butik oteldir. 1900’lü yıllarda yapılmış tarihi Rum evinin, 2016 yılında aslına uygun titiz bir restorasyon süreci başlayıp 2022 yılında sona ererek şu anki halini almıştır.

Sürdürülebilir yaşamı merkezine alıp tarihi ve modernliği harmanlayarak konforla taçlandıran Hanole Guest House, 19 Mayıs 2023 tarihinde kapılarını değerli misafirlerine açmıştır. Odalarda, konfor ve huzur düşünülerek her türlü modern imkân mevcuttur.

Tarihi ve konforu bir arada sunan Hanole Guest House, Ege’nin ve Ayvalık’ın yöresel lezzetlerinden oluşan en taze ve doğal ürünlerden oluşan zengin kahvaltısı, tarihi binası ve huzur veren bahçesiyle misafirlerine unutulmaz bir deneyim vaat ediyor.

Güne doğal ve ev yapımı ürünlerden oluşan zengin bir kahvaltıyla başlayıp kültürel dokuyu ziyaret edip bölgedeki plajlardan birinde devam edebilir, günün kalanını ise Hanole Guest House'un sakinliğinde ve huzurunda dinlenerek tamamlayabilirsiniz.

Yıl boyu açık olacak butik otelimiz siz değeli misafirleriyle buluşmanın heyecanını yaşıyor. Ayvalık merkeze, meyhane ve restoranlara, meşhur perşembe pazarına, Saatli ve Çınarlı Camiine, Taksiyarhis Kilisesine, Midilli Feribot İskelesine, lokal mandıra ve zeytincilere çok yakın olup, yürüme mesafesindedir,

Cunda Adası, Sarımsaklı ve Badavut plajlarına 15 dk. mesafede olup, Balıkesir Edremit Koca Seyit Havaalanına ise 35 dk. mesafededir.

Facility Features

Anti-Allergic Rooms
Television
Printer
Garden View
Parking Near the Hotel
Cafe & Bar

Standard Room

Standard Room

Standard Room (3 Person)

Standard Room (3 Person)

Small Room

Small Room

Superior Room, Garden View

Superior Room, Garden View

Superior Room, City View

Superior Room, City View

Superior Room

Superior Room

Deluxe Suite Room

Deluxe Suite Room

Stone House

Stone House

Stone Room

Stone Room

Siyah Oda

Siyah Oda

Frequently Asked Questions

hotel