Torbabük Hotel

({count} comment)
Torba Mahallesi Torbalı, Kızılagac Koyu Sahil Yolu, 48400 Torba - Torba, Bodrum, Muğla - From the city center 6.2 km

About

Torbabük Otel Muğla Bodrum modern, şık ve konforlu dizaynı ile konuklarına konaklama imkânı ve keyifli bir tatil deneyimi sunuyor.

Havuz manzaralı oda, standart oda, deluxe oda, teras süit oda ve aile odası seçenekleriyle toplamda 29 odası bulunan Torbabük Otel, konuklarını ağırlıyor. Her oda birbirinden farklı olmasının yanı sıra hepsinin balkonu bulunuyor. Tüm odalarda klima, oturma grubu, LCD TV, kablosuz internet, jakuzi, banyo, küvet yada duş, terlik, telefon, yer alıyor.

Otel konuklarına saat 08.00 ile 10.30 arası serpme kahvaltı hizmeti sunuyor. Otel bünyesinde yeme içme ihtiyacını karşılayabilecek kafeterya, açık ve kapalı restoran, kahvaltı salonu ve odaya yemek servisi imkânı sunuyor. Balayı çiftelerine özel odaya şarap, şampanya ve meyve sepeti ikramı sunuyor. Ayrıca tüm odalarda minibar yer alıyor. Otelin civarında kafe ve restoranlar yer alıyor.

Otel bünyesinde konuklara özel sezonluk açık yüzme havuzu, güneşlenme terası yer alıyor. Denize sıfır konumdan dolayı konuklar kolayca plaja ulaşabiliyor. Otelin kendine ait plajı bulunmuyor. 550 metre mesafe uzaklıkta bodrum belediyesi halk plajı yer alıyor. Türkbükü Halk plajı 12,8 km mesafe uzaklıkta konumlanıyor.

Otel Muğla Bodrum konumunda tarihi turistik birçok yere kolay ulaşım imkânı da sunuyor. Halikarnas Mozolesi 11,1 km mesafe uzaklıkta, Bodrum Kalesi Sualtı Arkeoloji Müzesi 8,6 km mesafe uzaklıkta, Alman Kulesi 8,6 km mesafe uzaklıkta yer alıyor. Pedasa Antik Kenti 14,6 km mesafe, Pedasa Yukarı Kale 14,9 km mesafe uzaklıkta, Myndos Kapısı 10,2 km mesafe uzaklıkta yer alıyor. En yakın havalimanı olan Milas Bodrum Havalimanına 35,6 km mesafe uzaklıkta yer alıyor.

Otel 24 saat açık resepsiyon, günlük temizlik hizmeti sunuyor. Otelde ücretli olarak havalimanı servis imkânı ve vale park hizmeti bulunuyor. Tüm odalarda ve ortak alanlarda kullanılacak ücretsiz Wi-Fi hizmeti yer alıyor. Engelli kullanımına uygun tuvalet hizmeti bulunuyor.

Otele giriş en erken saat 14.00 olup çıkış en geç saat 12.00’dir. Otele evcil hayvan kabul edilmiyor. 2 yaşına kadar olan bebekler ücretsiz konaklayabiliyor. Her bir oda için 6 yaşına kadar 1 çocuk ücretsiz konaklama imkânı sunuyor.

Facility Features

Printer
Sun Terrace
Disabled Friendly Bathroom
Breakfast
Cafe
Cleaning Service

Standard Room, Land View

Standard Room, Land View

Standard Room, Pool View

Standard Room, Pool View

Standard Room

Standard Room

Deluxe Room

Deluxe Room

Family Suite Room

Family Suite Room

Terrace Suite Room (Terrace)

Terrace Suite Room (Terrace)

Superior Room, Pool View

Superior Room, Pool View

Corner Room

Corner Room

Suite Terrace Room (Terrace)

Suite Terrace Room (Terrace)

Frequently Asked Questions

hotel